13 de septiembre de 2021

ACTA REUNION 9-09-2021

 

ACTA REUNIÓN 09/09/2021

AMPA CEIP CIUDAD DE BOLONIA ampaciudaddebolonia.org

Acta reunión 09/09/2021

Asistentes:

Andrés, Ana Carolina, Laia, Gema, Sara, Chelo, Rosa y Alba


Orden del día:

  1. Lectura y aprobación del acta anterior, se aprueba por

    unanimidad.

  2. Apertura del nuevo curso, bienvenida: Andrés, presidente de

    la AMPA, inicia la apertura del curso 2021- 2022.

  3. Establecimiento de calendario de actuaciones: se tendrá en cuenta en las próximas reuniones de la AMPA todas las actividades, fiestas, charlas, que se vayan hacer para tenerlas previstas con suficiente tiempo de actuación.

  4. Control de extraescolares: las extraescolares de junio tuvieron mucho aforo y las extraescolares de septiembre también lo están teniendo. Las extraescolares de octubre a mayo ofertadas van un poco más lentas ya que todavía no se ha terminado el plazo de inscripción. En infantil, las extraescolares que se puedan celebrar, si se llega la quórum necesario, podrán compartir espacio sin llegar a juntarse y será al aire libre.

  5. Ofrecimiento de cursos y charlas de FAMPA: de las 28 charlas que el FAMPA ofrece, se acuerdan cinco charlas que nuestro AMPA propondrá para que se imparta en nuestro colegio a través de FAMPA, estas charlas son:

    • -  Web familias y plataformas online. 1 sesión de dos horas.

    • -  Entornos escolares seguros, agradables y sostenibles. 1 sesión de dos horas.

    • -  Educación inclusiva. 1 sesión de dos horas.

    • -  Como fomentar el autocontrol y la tolerancia a la frustración. 1 sesión de dos horas.

    • -  Utilización de nuevas tecnologías. Potencialidades y riesgos de las Tics, redes sociales sexting. 1 sesión de dos horas.

    • -  Otras dos charlas que también propondrá nuestro AMPA son: 

    • o Cambios de primaria a secundaria. 1 sesión de dos horas, dirigido para padres, madres, alumnos y alumnos de 5º y 6º de primaria.

    • o Formación y dinamización de la AMPA. 1 sesión de dos horas.

  6. Informe material escolar: : en resumen ha sido una gran carga de trabajo, pero el año que viene seguiremos con este proyecto, si podemos. Adjuntamos foto sobre comparativa de precios, para ver lo ahorrado por las familias:
  7. Ruegos y preguntas: en la reunión de inicio de curso para tercero de infantil acudirá la AMPA para conocer a las nuevas familias.


Se establece para el miércoles 13 de octubre:

  1. La reunión ordinaria de la AMPA.
  2. La Asamblea general
  3. Y las votaciones para elegir nueva Junta Directiva de la AMPA. Todas aquellas personas que quieran pertenecer a la nueva Junta Directiva de la AMPA se deberá mandar un correo al mail ampabolonia@gmail.com desde el 13 de septiembre al 4 de octubre indicando nombre y apellidos, DNI y una foto. Las votaciones serán desde las 16:30 hasta las 18:00 de la tarde del 13 de octubre, en el patio del colegio de primaria. El voto podrá ser delegado y/o en persona.

Finaliza la reunión a las 17: 55

Presidente: Andres Arego Peris 

Secretaria: Chelo Orti Gil Un saludo.

2

ACTA REUNIÓN 09/09/2021

AMPA CEIP CIUTAT DE BOLONIA ampaciudaddebolonia.org

Acta reunió 09/09/2021

Assistents:

Andrés, Ana Carolina, Laia, Gema, Sara, Chelo, Rosa i Alba

Ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació de l'acta anterior, s'aprova per unanimitat.

  2. Obertura del nou curs, benvinguda: Andrés, president de l'AMPA, inicia l'obertura del curs 2021- 2022.

  3. Establiment de calendari d'actuacions: es tindrà en compte en les pròximes reunions de l'AMPA totes les activitats, festes, xarrades, que es vagen fer per a tindre-les previstes amb suficient temps d'actuació.

  4. Control d'extraescolars: les extraescolars de juny van tindre molt d'aforament i les extraescolars de setembre també ho estan tenint. Les extraescolars d'octubre a maig oferides van una mica més lentes ja que encara no s'ha acabat el termini d'inscripció. En infantil, les extraescolars que es puguen celebrar, si s'arriba la quòrum necessari, podran compartir espai sense arribar a ajuntar-se i serà a l'aire lliure.

  5. Oferiment de cursos i xarrades de FAMPA: de les 28 xarrades que el FAMPA ofereix s'acorden cinc xarrades que el nostre AMPA proposarà perquè s'impartisca en el nostre col·legi a través de FAMPA, aquestes xarrades són:

    • -  Web famílies i plataformes en línia. 1 sessió de dues hores.

    • -  Entorns escolars segurs, agradables i sostenibles. 1 sessió de dues hores.

    • -  Educació inclusiva. 1 sessió de dues hores.

    • -  Com fomentar l'autocontrol i la tolerància a la frustració. 1 sessió de dues hores.

    • -  Utilització de noves tecnologies. Potencialitats i riscos de les Tics, xarxes socials sexting. 1 sessió de dues hores.

    • -  Altres dues xarrades que també proposarà el nostre AMPA són:

      • Formació i dinamització de l'AMPA. 1 sessió de dues hores.

      • Canvis de primària a secundària. 1 sessió de dues hores, dirigit per a pares, mares i alumnes de 5é i 6é de primària.

  6. Informe de material escolar: en resum ha sigut una gran càrrega de treball, però l'any que ve seguirem amb aquest projecte, si podem. Adjuntem foto sobre comparativa de preus, per a veure l'estalviat per les famílies:
  7. Precs i preguntes: en la reunió d'inici de curs per a tercer d'infantil acudirà l'AMPA per a conéixer a les noves famílies.

S'estableix per al dimecres 13 d'octubre:

  1. La reunió ordinària de l'AMPA.

  2. L'Assemblea general

  3. I les votacions per a triar nova Junta Directiva de l'AMPA. Totes aquelles persones que vulguen pertànyer a la nova Junta Directiva de l'AMPA s'haurà de manar un correu al mail ampabolonia@gmail.com des del 13 de setembre al 4 d'octubre indicant nom i cognoms, DNI i una foto. Les votacions seran des de les 16.30 fins a les 18.00 de la vesprada, diemecres 13 d'octubre, al pati del col·legi de primària. El vot podrà ser delegat i/o en persona.

Finalitza la reunió a les 17:55

President: Andres Arego Peris 

Secretària: Chelo Orti Gil 


Una salutació

2