14 de octubre de 2016

NOU SERVEI CANVI DE ROBA

Servicio cambio de ropa CEIP Ciudad de Bolonia




Aquest curs comptem amb moltes novetats, i una d'elles és la iniciativa creada pels pares i mares d'infantil per a l'ajuda al canvi de roba en eixe cicle en particular.

Pensem que és un servei bàsic, per la qual cosa pretenem que continue en els próxims cursos ja que aporta al col·legi un valor afegit per a totes aquelles futures famílies venidores i les actuals.

El funcionament del servei és el següent: en el moment la teua filla o fill es mulle o embrute perquè se li haja escapat el pipi o la caca, o simplement s'haja mullat per la pluja, vessament d'aigua, etc. el col·legi donarà avís als pares i mares. Aquestos últims, a la mateixa vegada, donaran avís a la persona encarregada del canvi de roba (Ana Rubio, mamà d'un alumne de 3er. d'infantil) per que acudisca al centre a la major brevetat posible (viu a 5 minuts del col·le) a canviar la roba del menut/da.

Per a estar subscrits a aquest nou servei haureu de comunicar-ho a les professores corresponents d'infantil i omplir el formulari corresponent atorgant el vostre consentiment. Se deixarà una muda de roba neta en el centre (aula auxiliar d'infantil) amb el nom de cada alumne.

TARIFES:

- Donar-se d'alta en el servei no costa res.
- Cada canvi de roba: 1,50 €
- A partir del 8é canvi: 0 €

*Màxima despesa al mes: 12 € (amb 8, 9, 10, 11... canvis de roba).
* Estar subscrit al servei però no usar-ho perquè no s'ha donat el cas: 0 €


Amb aquest servei es preten evitar les llargues i incòmodes esperes mullades que els nostres menuts han de patir moltes vegades.

                                         

Este curso contamos con muchas novedades, y una de ellas es la iniciativa creada por los padres y madres de infantil para la ayuda al cambio de ropa de ese ciclo en particular.

Pensamos que es un servicio básico, por lo que pretendemos que continúe en los próximos cursos ya que aporta al colegio un valor añadido para todas aquellas futuras familias venideras y las actuales.

El funcionamiento del servicio es el siguiente: en el momento tu hija o hijo se moje o ensucie porque se le haya escapado el pipi o la caca, o simplemente se haya mojado por la lluvia, derrame de agua, etc. el colegio dará aviso a los padres y madres. Éstos últimos, a su vez, darán aviso a la persona encargada del cambio de ropa (Ana Rubio, mamá de un alumno de 3º de infantil) para que acuda al centro a la mayor brevedad posible (vive a 5 minutos del cole) a cambiar la ropa del pequeñ@.

Para estar suscritos a este nuevo servicio deberéis comunicarlo a las profesoras correspondientes de infantil y rellenar el formulario correspondiente otorgando vuestro consentimiento. Se dejará una muda de ropa limpia en el centro (aula auxiliar de infantil) con el nombre de cada alumn@.

TARIFAS:

- Darse de alta en el servicio no cuesta nada.
- Cada cambio de ropa: 1,50 €
- A partir del 8º cambio: 0 €

*Máximo gasto al mes: 12 € (con 8, 9, 10, 11... cambios de ropa).
* Estar suscrito al servicio pero no usarlo porque no se ha dado el caso: 0 €


Con este servicio se pretende evitar las largas e incómodas esperas mojadas que nuestr@s pequeñ@s tienen que sufrir muchas veces.